Školovanje učenika u Računarskom centru Sistem Pro traje pet godina, a program je osmišljen tako da pokrije veći broj različitih oblasti i tehnika programiranja (C/C++, C#, web dizajn, baze podataka, PHP i MySql, Python, Java, Android ....), pri čemu se polaznici uvode u navedene oblasti temeljito i postepeno (od samih osnova, preko primera čija se složenost vremenom povećava), uz vođenje računa o uzrastu i realnim sposobnostima polaznika, kao i o vremenu koje je deci zaista potrebno za savladavanje materije programiranja.

C++ logo C# logo HTML logo CSS logo JavaScript logo jQuery logo PHP logo MySql logo Java logo Python logo Android logo

U I godini, polaznici se dele u grupe prema školskom uzrastu (najmlađe grupe čine učenici 3. i 4. razreda, za 5. i 6. razred predviđene su posebne grupe, kao i za najstarije učenike, 7. i 8. razreda) i tokom celokupnog školovanja, u trajanju od pet ili šest godina, deca prate program sa svojim vršnjacima.

Za praćenje programa NIJE neophodno predznanje iz oblasti računarstva i informatike, već (pored položenog prijemnog testa), samo dobra volja, spremnost za rad i neophodna doza discipline.

Nastava se odvija u obliku dvočasa, vikendom (jedan dvočas subotom i jedan nedeljom, u istom terminu), u prostorijama Računarskog centra SystemPro, adresa Svetozara Markovića 24/IIb.

Program obuhvata 32 nastavna vikenda, odnosno 128 školskih časova godišnje i prilagođen je školskom kalendaru i preporukama Ministarstva prosvete.

Za svakog učenika obezbeđen je računar tokom nastave i literatura koja prati nastavu, a posle svake uspešno završene školske godine, učenici dobijaju sertifikat.

Nastavu drže vrhunski predavači sa višegodišnjim iskustvom u podučavanju dece školskog uzrasta, od kojih su mnogi i sami bili učenici Škole računara SystemPro.

Za dodatne informacije o upisu u školu i pohađanju nastave, možete posetiti stranicu sa najčešće postavljanim pitanjima, a za detaljnije informacije o programu i raspodeli gradiva po godinama, možete pogledati plan i program sa raspodelom gradiva, ili nas kontaktirati direktno.

Podelite sa prijateljima: